FietsvakantieWorkshop vakantiefietsen
Tijdens de drukke feestmaand kijk ik tussen het inpakken van cadeautjes ook altijd een beetje vooruit. De lege kalender die voor me ligt biedt volop mogelijkheden voor nieuwe kansen en mooie evenementen. Het eerste evenement van 2018 staat gepland: een workshop vakantiefietsen!

Fietsvakantie
Vroeger ging ik met mijn ouders op fietsvakantie. Gewone spullen, gewone kleren en fietsen maar. Terugkijkend naar de foto waar ik samen met mijn broer op sta vlak voor vertrek van zo’n vakantie, vraag ik mij af of we niet een stukje comfort misten….? Waar is de speciale fietskleding en waar zijn de stevige waterdichte fietstassen om onze spullen droog te houden? Comfortabel of niet; ik heb als kind geweldige herinneringen aan die fietsvakanties.

NTKC
Later in mijn studententijd pakte ik ook vaker de fiets om vakantie te vieren. Met een bepakte stadsfiets vertrok ik dan vanaf mijn studentenhuis in Utrecht richting Kijkduin om daar op een NTKC terrein een paar dagen te verblijven. Het kaartlezen was voor mij altijd een enorme uitdaging net als door blijven fietsen tijdens flinke regenbuien. Ook toen waren de handige reis- of lichtgewicht-artikelen ver te zoeken. Aan die fietstripjes bijna 20 jaar geleden heb ik nog steeds geweldige herinneringen en verder dan dit reikt mijn ervaring niet wat betreft fietsvakanties. Nu er een workshop ”vakantiefietsen” gepland staat ben ik blij dat ik het woord mag geven aan Michiel.

Wereldfietser
Wageninger en wereldfietser Michiel vertelt op dinsdagavond 23 januari zijn verhaal bij Bas Buitensport. Hij deelt zijn ervaringen over fietsvakanties anno nu. Aan de hand van zijn bijzondere fietsreis dwars door Amerika (The Great Divide Mountain Bike Route – 4800km) komen de meest belangrijke aspecten van het vakantiefietsen aanbod. Zijn motto: ”alles wat je thuis laat is mooi meegenomen”. Hij zal precies vertellen wat hij wel en juist niet meeneemt tijdens een reis op de fiets en deelt zijn beste tips. Voor mij reden genoeg om te komen luisteren naar zijn verhaal en inspiratie op te doen voor een mooie nieuwe fietsvakantie.

Gratis workshop
Ben jij ook een wereldfietser? Of droom jij van een mooie (lange) fietsvakantie? Schuif aan op dinsdag 23 januari tijdens deze gratis workshop! Het uitwisselen van ervaringen is minstens zo leuk als het luisteren naar elkaars verhalen. Lees hier meer over deze avond.

Vertel jouw verhaal
De workshop vakantiefietsen vindt plaats in de serie ”de klant weet het beter”. Eerder in het jaar was er een avond over wandelvakanties en er zijn natuurlijk nog veel meer onderwerpen waar mijn klanten veel meer over weten dan ikzelf. En juist die verhalen hoor ik graag! Heb jij skills, ervaringen of tips in de categorie buitensport die je graag met gelijkgestemden deelt? Laat het mij weten via info@basbuitensport.nl of loop binnen in de winkel.

 

 

Plaats een reactie