De klant weet het beter!

Ik kan oprecht zeggen dat ik verstand heb van kamperen en buitensport. Op mijn website staat er niet voor niets als ondertitel ”kampeer & outdoor specialist”. Maar eerlijk is eerlijk, soms weet de klant het gewoon beter! Klanten hebben regelmatig inspirerende verhalen over hun manier van reizen en geven mij dan veel bruikbare tips. Dat vind ik erg waardevol en veel van die tips geef ik weer door aan andere klanten.

Al heel lang speel ik met de gedachte klanten bij elkaar te brengen om zo rechtstreeks informatie uit te wisselen. In een informele sfeer mensen samenbrengen, waarbij een klant met ruime ervaring in één specifiek gebied vertelt over zijn of haar passie. Ikzelf en andere geïnteresseerden kunnen dan luisteren naar waardevolle tips. Naast inspireren, vind ik het ook leuk om mensen met dezelfde interesses samen te brengen. De buitensportbranche is uitermate geschikt voor het delen van verhalen!

Na maanden van uitdenken en afvragen of ‘men’ hier wel op zit te wachten was het tijd voor een try-out. Afgelopen week heeft de eerste avond plaatsgevonden en wat was het een leuke avond! De Wageningse wandelaar Jan Gerritsen vertelde tijdens een workshop ‘voorbereiding lange afstandswandeling’ gepassioneerd over zijn kennis en ervaring.

Naast wandelen zijn er ook veel mensen die juist met de fiets op vakantie gaan. Ik ben dan ook erg blij dat Wageninger Michiel zich inmiddels heeft aangemeld om een keer over zijn bijzondere fietstochten te komen vertellen.

Vind jij het leuk om ook jouw specifieke buitensportkennis te delen? Laat het mij weten! Stuur een mailtje naar info@basbuitensport.nl of kom langs in de winkel van Bas Buitensport. Een avond kan al heel waardevol zijn als er 5-10 geïnteresseerden naar een goed verhaal komen luisteren. Elkaar inspireren, dat is waar het op deze avonden om draait!

Wil je zelf op de hoogte worden gehouden van deze avonden? Schrijf je dan in op de Bas Buitensport nieuwsbrief of volg onze Facebookpagina.

Hieronder een impressie filmpje van de workshop voorbereiding lange afstandswandeling die Jan Gerritsen afgelopen week heeft gegeven.

 

 

Plaats een reactie