Workshop vakantiefietsen

Staat een fietsvakantie buiten de grenzen van Nederland ook op jouw bucketlist? Dan is de workshop vakantiefietsen zeker wat voor jou! Op dinsdagavond 23 januari deelt Wageninger en wereldfietser Michiel zijn beste tips. Aan de hand van zijn bijzondere fietsreis dwars door Amerika (The Great Divide Mountain Bike Route – 4800km) komen de meest belangrijke aspecten van het vakantiefietsen aanbod.

Hoe stap je goed voorbereid op de fiets? Wat neem je mee en wat kan je beter thuislaten? Michiel deelt zijn beste tips over aspecten zoals materiaal, drinkwater, navigeren, kleding en schoeisel. Tevens is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. In verband met de beschikbare ruimte graag even laten weten als je denkt te komen. Stuur een berichtje naar info@basbuitensport.nl.

Datum: Dinsdag avond 23 januari
Tijdstip: Inloop 19.30 uur (met koffie/thee/sap), start workshop 19.45 uur tot ongeveer 21.00 uur
Locatie: Bas Buitensport, Bevrijdingsstraat 11 Wageningen