Slapen in een hangmat

Laatst had ik een gesprek met een klant over slapen in je hangmat.Volgens mij was ik erg enthousiast en dat triggerde hem om de volgende mop te vertellen: ”Hoe herken je een hangmat slaper?” ”Geen zorgen, dat laten zij zelf wel weten”. En ik moet een beetje beschamend toegeven dat het waar is….. Als je regelmatig de nacht doorbrengt in een hangmat dan vind je dat leuk. Zó leuk zelfs dat je er graag over praat.

Maar praten alleen is voor mij niet genoeg. Ik wil de ervaring graag delen en heb daarom een evenement bedacht rondom het slapen in een hangmat. Als ik met mensen praat over mijn hangmat avonturen geven ze vaak als reactie dat ze dat ook graag zouden doen maar niet in hun eentje. Dat gegeven is de basis van het ”Think Outside the Tent – Event”. Met een groep outdoorliefhebbers gaan we in het weekend van 20/21 oktober slapen tussen de bomen. Zonder tent natuurlijk 🙂

Het evenement is een paar weken geleden gelanceerd. In eerste instantie was ik bang dat ik misschien met drie ander personen zou eindigen bij een paar bomen. Dat iedereen wel zégt het graag te willen maar het uiteindelijk niet doet. Maar wat blijkt? Na drie dagen zat het evenement zo goed als vol!

Ik ben hartstikke blij dat het idee is aangeslagen en heb er heel veel zin in. Naast slapen in een hangmat is het natuurlijk ook heerlijk om gewoon in het herfstbos te zijn. Outdoorliefhebbers zijn meestal relaxte mensen dus met de gezelligheid zit het wel goed.

Het evenement zit zo goed als vol maar voor een paar Bas Buitensport fans hou ik graag nog een paar bomen vrij. Dus lijkt het jou ook wat om een nachtje in een hangmat te slapen, twijfel dan niet en geef je op! Maar wees gewaarschuwd want voor je het weet ben jij ook zo iemand die de hangmat-religie vertolkt 🙂

Met een tarp en klamboe rondom je hangmat is het heerlijk slapen in het bos!

 

 

Plaats een reactie