Bas Buitensport ‘Think Outside the Tent – Event’

Heb jij ook zin om even uit je comfortzone te stappen en midden in een herfstbos te slapen? Geef je dan op voor het ‘Think Outside the Tent- Event’! Bas Buitensport organiseert dit unieke evenement in het weekend van 20/21 oktober.

Slapen in het bos zonder tent
Tijdens ons verblijf in het herfstbos slapen we een nachtje in een hangmat of, voor de zijslapers onder ons, op een comfortabel stretcher bedje. Uiteraard kan een bivakzak ook of….. alles is mogelijk zolang je maar buiten ”de tent” denkt.

Comfortzone
Voor de gezamenlijke maaltijden maken we gebruik van een grote Ger met houtkachel. En mocht je midden in de nacht de grenzen van jouw comfortzone gevonden hebben dan kan je je hier altijd in terugtrekken.

Natuurkampeerterrein Quadenoord
We starten zaterdagmiddag 14.00 uur en zorgen ervoor dat het kamp zondag rond 14.00 uur weer opgeruimd is. Locatie is natuurkampeerterrein Quadenoord in Renkum. De omstandigheden aldaar zijn basic; geen douche en elektra, wel drinkwaterpomp en ecotoilet. Het gebied nodigt erg uit voor een gezamenlijke boswandeling.

Kosten
De kosten voor dit unieke evenement bedragen 45 euro. Dit is inclusief avondeten, drankjes, koffie/thee, ontbijt, lunch en een hoop gezelligheid.

Weer of geen weer
Weer of geen weer, dit evenement gaat sowieso door. Bij regen gebruiken we een tarp om de slaapplekken droog te houden. Oké, als het code rood is verlaten we het bos uiteraard zo snel mogelijk…..

Zelf meenemen of huren
Een slaapzak en matje dien je zelf mee te nemen, net als een beker, bord en bestek. Overig materiaal om comfortabel de nacht door te brengen kan je eventueel huren bij Bas Buitensport. De prijs voor een hangmat, klamboe, tarp of stretcher zijn 10 euro per item. Neem contact op met Bas Buitensport en laat weten wat je nog mist in jouw eigen uitrusting om comfortabel de nacht door te brengen.

Geef je snel op!
Heb jij ook zin om even uit je comfortzone te stappen en midden in een herfstbos te slapen? Geef je dan op! Het weekend wordt sowieso een feest en het zou super zijn als jij er ook bij bent. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar. Opgeven kan via een email naar info@basbuitensport.nl

Leuk als je erbij bent! Geef je op via info@basbuitensport.nl