19 jaar ondernemer

Wauw! Deze maand sta ik precies 19 jaar op deze winkelvloer! En met deze bedoel ik ook echt deze, er is veel veranderd in 19 jaar, maar de vloer is identiek gebleven. Al 19 jaar mag ik het allemaal lekker zelf uitzoeken en de koers van Bas Buitensport bepalen. Dit bedrijf heb ik overgenomen van mijn moeder en van haar heb ik ook mijn liefde voor kamperen geërfd.

Er zijn twee dingen die ik ontzettend leuk vind aan mijn werk: de mooie gesprekken met klanten en het testen van outdoorartikelen. Bijna alle items die ik verkoop heb ik daadwerkelijk zelf getest en je hoort mij dan ook met regelmaat zeggen: ‘ik heb hem zelf ook’. Ik vind het heerlijk om in de natuur te verblijven met een tas vol fijne outdoorspullen. Deze kennis delen met klanten en de ervaringen van anderen te horen levert leuke gesprekken op. De vele gesprekken gaan overigens niet alleen maar over outdoor, ook allerlei mooie levensverhalen komen voorbij. Dit alles maakt mijn werk, ook na 19 jaar, voor mij heel boeiend.

Als ondernemer heb ik veel moeten leren. Veel ging goed, maar er waren ook behoorlijk veel diepe dalen. Ik heb er uiteindelijk mijn motto van gemaakt: ’niet gehinderd door enige kennis’. Met dat motto in mijn achterhoofd durfde ik beslissingen te nemen over zaken waar ik eigenlijk geen verstand van had. En nu sta ik hier 19 jaar later in het jaar 2023. Ik ben trots op het concept van Bas Buitensport en blij dat ik hier lekker ondernemend bezig kan zijn. Ik hoop dit werk ook de komende 19 jaar, tot mijn pensioen, te mogen doen!

Plaats een reactie