#zwartindenatuur fotochallenge

Het is bijna Black Friday! En dat betekent tijd voor actie. Tijd voor een actie zonder kortingen en zonder koopjes (veelal spullen waar je eigenlijk toch niets aan hebt….) Ik nodig je van harte uit om tot actie te komen voor een leuke fotochallenge: #zwartindenatuur! Meedoen is eenvoudig:
Maak een mooie foto waarbij zwart in de natuur de hoofdrol speelt.
Plaats deze foto op jouw favoriete social media kanaal en gebruik de hashtag: #zwartindenatuur.
Meedoen kan tot en met 25 november (Black Friday).
Daarna maak ik via een loting de winnaar bekend en die wint een heerlijk warme zwarte baselayer van Woolpower (twv 95,-)! Deze baselayer van merinowol is een van mijn favoriete laagjes om te dragen als de temperatuur daalt.
Ik kijk uit naar jouw creatieve invulling voor de #zwartindenatuur fotochallenge. Leuk als je meedoet!
Bekijk hier een korte video over deze fotochallenge:

Plaats een reactie