Think Outside The Tent-Event

Vroeger noemde je het gewoon een nachtje kamperen, tegenwoordig wordt vaak de term microadventure gebruikt. Het principe is hetzelfde: lekker genieten van een nachtje back to basic in de natuur.

Heb jij ook zin om er even helemaal uit te zijn? Pak dan alleen het hoognodige in je rugzak en ga gezellig mee op avontuur tijdens het Think Outside The Tent-Event! Dit event wordt georganiseerd door outdoorwinkel Bas Buitensport en outdoorleverancier Robijns.

Tijdens ons verblijf in het herfstbos slapen we een nachtje onder een tarp in een hangmat of, voor de zijslapers onder ons, in een bivakzak. Uiteraard kan een comfortabel stretcher bedje ook of….. alles is mogelijk zolang je maar buiten ”de tent” denkt.

We verzamelen zaterdag 9 oktober om 14.00 uur bij Station Lunteren. Vanaf daar maken we een mooie wandeling van circa 10 kilometer die ons letterlijk naar het Middelpunt van Nederland brengt. Op een prachtig bosrijk terrein zal outdoorleverancier Robijns ons ontvangen met kampvuur en koffie/thee.

Voor het diner staan er veel soorten vriesdroogmaaltijden voor ons klaar en dat is hét moment om verschillende smaken te testen. En als je veel trek hebt is er zelfs een proeverij van desserts, je raad het al: ook dit zijn klaargemaakte vriesdroogmaaltijden.

In de avond genieten we van elkaars gezelschap en het kampvuur. Zondag na het ontbijt, niet uit een zakje deze keer ;-), pakken we ons kamp weer in en wandelen we via een andere (kortere) route terug naar station Lunteren. Daar zullen we rond 13.00 uur aankomen.

De kosten voor dit back to basic evenement bedragen 50 euro per persoon inclusief eten en drinken.

Je hoeft zelf alleen een slaapzak, slaapmatje, hoofdlamp, toilettas, warme kleding, zitmatje en drinkfles voor tijdens de wandeling mee te nemen, voor de rest zorgen Bas Buitensport en Robijns.

Een onderkomen voor de nacht heb je natuurlijk ook nodig. Deze kun je zelf meenemen maar kun je ook huren bij Bas Buitensport: Tarp/hangmat (20,-), tarp/bivakzak (20,-).

Hartstikke leuk als je meegaat! Bestel hier je ticket.

Heel graag tot ziens in het bos!

Plaats een reactie