Afrekenen met Proef Wageningen cadeaubon

In Wageningen hebben we een heel mooi lokaal betaalmiddel: de Proef Wageningen cadeaubon. Wist je dat ik deze lokale cadeaubon nog steeds met veel plezier aanneem? Ook tijdens de lockdown kun je hiermee afrekenen.

Stuur een email naar info@basbuitensport.nl en geef je bestelling door. Bellen of een WhatsApp sturen naar 0317-426511 kan ook.

Laat mij weten hoeveel bonnen je graag wilt inleveren, een eventueel restbedrag verrekenen we met een digitale betaallink.

Inleveren van de cadeaubonnen kan op twee manieren. Stuur je bonnen op via de post en ik stuur jou de bestelde items toe. Of lever je bonnen in als ik aan huis kom bezorgen (alleen voor Wageningen en omstreken op fietsafstand).

Kijk gerust in de Bas Buitensport webshop voor een mooi cadeautje voor jezelf!

Plaats een reactie