Foto challenge #natuurvergroot

De natuur vergroot mijn plezier tijdens wandelingen. Of het nu gaat om een dagelijks ommetje of een langere wandeling, steeds geniet ik van de natuur om mij heen. Om mijzelf en anderen te prikkelen op verschillende natuurlijke aspecten te letten organiseer ik met enige regelmaat een fotochallenge. Zo kwam het thema #Zwartindenatuur en het thema #Boomkracht al voorbij. Graag nodig ik je uit om mee te doen aan een nieuwe foto challenge met het thema #natuurvergroot.

#natuurvergroot
Maak een mooie close up foto in de natuur van iets wat jou opvalt tijdens wandelingen en plaats de foto op social media met de hashtag #natuurvergroot. Door met je neus bovenop de natuur te staan zie je verrassend mooie (en soms nieuwe) aspecten! Je hoeft geen telelens aan te schaffen om mee te kunnen doen met deze fotoactie. Iedere smartphone camera kan dichtbij genoeg komen om iets moois vast te leggen. Heb je een telelens? Tof! Leef je uit en breng een mooi detail in beeld!

Liefde voor de natuur
Meedoen kan tot en met 12 februari 2021. Op zondag 14 februari (Valentijnsdag) vieren we de liefde voor de natuur en wordt de winnaar bekend gemaakt. Bas Buitensport stelt drie prijzen beschikbaar en je mag er als winnaar een kiezen: Buff, sokken van Woolpower, thermosfles 0,5 ltr Rubytec.

Doe je mee?
Nog leuker dan winnen is het meedoen aan deze fotochallenge! Je kunt zelf, door te zoeken naar de hashtag #natuurvergroot, meegenieten van de foto’s van anderen. Omdat alle foto’s recent geplaatst zijn zie je een realtime beeld van de natuur.

Er zijn een paar regels:

-Je plaatst de foto op social media (Instagram, Twitter of Facebook) en gebruik de hashtag #natuurvergroot. Op die manier is de foto door Bas Buitensport (organisator) en alle geïnteresseerden terug te vinden.
-De foto moet nieuw en recent gemaakt zijn. Dit om je ook echt te stimuleren om NU naar buiten te gaan.
-De prijswinnaar wordt getrokken aan de hand van een loting. Er worden drie prijzen beschikbaar gesteld en je mag er als winnaar een kiezen: Buff, sokken van Woolpower, thermosfles 0,5 ltr Rubytec.
-Deze challenge kent geen grenzen! Volgers van Bas Buitensport over de hele wereld mogen meedoen :-). Winnaars buiten Nederland moeten mogelijk iets langer op de prijs wachten als deze wordt toegestuurd.
-Je mag zoveel foto’s plaatsen als je wilt (juist leuk!), echter jouw naam wordt maar één keer gebruikt voor de loting.

Bekijk ook deze video waarin ik uitleg geef over de challenge.

 

Plaats een reactie