Warmte aan huis

Heb jij het koud? Tijdens het wandelen, het fietsen of wellicht thuis als je achter je bureau of op de bank zit? Bas Buitensport heeft veel oplossingen in huis die warmte geven en brengt deze warmte graag bij jouw thuis!

Met koffers vol fijne items kom ik aan je voordeur in Wageningen (en alle omliggende plaatsen op fietsafstand 🙂 ) op een door jouw gewenste dag en tijdstip. Jij kunt rustig passen en ik geef graag advies. Pinnen aan jouw voordeur is mogelijk. De juiste handschoenen, mutsen, thermokleding, polswarmers of sokken kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het comfortabel warm hebben.

Bestellen is eenvoudig: laat weten voor welk doel jij warmte zoekt en geef dit, inclusief je maat, door via info@basbuitensport.nl of 0317-426511 (WhatsAppen naar dit nummer kan ook!).

Warmte aan huis

Plaats een reactie