Met plezier bezorgd! Ongeacht het weer :-)

Ben jij op zoek naar een mooi outdooritem? Kun je het in onze webshop niet vinden? Laat het weten via email of telefoon! Ik help je graag. Afhankelijk van je wens neem ik verschillende items mee en kun je bij jouw thuis aan de deur passen. Pinnen is ook mogelijk.

Is dat niet omslachtig? Jazeker! Zowel voor klanten als voor ondernemers is dit omslachtig maar na de eerste week lockdown heb ik gemerkt dat het wel heel goed werkt! Dus laten we er samen gewoon het beste van maken.

Voor alle bestellingen in Wageningen (en op fietsafstand rondom Wageningen) geldt: Met plezier bezorgd! Ongeacht het weer 🙂
Bestellingen buiten Wageningen stuur ik met plezier op via PostNL.

Bekijk de Bas Buitensport webshop of bestel via:
Email: info@basbuitensport.nl
Bellen: 0317-426511 (tevens WhatsApp nummer)

Plaats een reactie