Doe je mee met #boomkracht?

#boomkracht

Ik kan intens genieten van bomen. Hun geur, kleur, het geluid van ritselende blaadjes in de wind…. Bomen stralen ook een enorme kracht en flexibiliteit uit en weten altijd wel hun manier te vinden om te doen wat ze het beste kunnen: boom zijn.

Foto actie
Om de positiviteit (en kracht) er een beetje in te houden organiseert Bas Buitensport een leuke foto actie! Maak een mooie foto waarin de kracht van een boom (of bomen) in de hoofdrol staat. Plaats deze foto op jouw favoriete social media kanaal en gebruik de hashtag #boomkracht. Deze actie loopt tot 4 januari, op die dag maak ik via een loting de winnaar bekend. De winnaar mag een van deze mooie prijzen uitkiezen: Thermosfles Stanley, outdoorriem Arcade, polswarmers Woolpower.

Elkaar inspireren
Door deze foto challenge wil ik je graag inspireren om tijdens je wandeling op een andere manier naar je omgeving te kijken en je creativiteit te prikkelen. Ik word op mijn beurt weer geïnspireerd door jouw foto! Hartstikke leuk als je meedoet met #boomkracht!

De winnaar mag een van deze mooie prijzen uitkiezen.

Plaats een reactie