Bas Buitensport online geopend

Helaas is Bas Buitensport gesloten. Hopelijk kunnen we op 19 januari 2021 onze fysieke winkeldeuren weer openen. Gelukkig zijn er online veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten! Zoek je nog een leuk kerstcadeautje of wil je jezelf verwennen met een heerlijk paar wandelsokken? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact op via WhatsApp voor een heus ”video-winkel gesprek”. Dat is weer eens iets anders dan window shoppen :-). In Wageningen is bezorgen tijdens de lockdown gratis. Met veel plezier breng ik een mooi item bij je thuis. Pinnen aan jouw voordeur is mogelijk.

Ik wens je fijne en vooral gezonde feestdagen. Maak af en toe een mooie wandeling. Volgens mij is dat iets waar we het allemaal over eens zijn: wandelen is hartstikke gezond voor lichaam en geest 🙂

Plaats een reactie