Zwart in de Natuur Dagen

Black Friday laat ik zowel als consument en als ondernemer graag aan mij voorbij gaan. Soms zijn aanbiedingen nep en veelal staan items in de spotlight die we eigenlijk niet echt nodig hebben. Liever nodig ik iedereen uit om te wandelen en creativiteit te gebruiken! Daarom organiseer ik de Zwart in de Natuur Dagen. Een slogan die de actie perfect samenvat is de volgende: ”Ga geen koopjes jagen maar doe mee met de Zwart in de Natuur Dagen!”

Doe je mee?
Tijdens de Zwart in de Natuur Dagen nodig ik je van harte uit om een mooie wandeling te maken en te fotograferen. Maak een natuurfoto waarbij zwart in de hoofdrol staat. Kijk goed om je heen, er is meer dan je denkt. Uiteraard kun je deze foto-opdracht zo creatief inrichten als je zelf wilt. Er is maar een regel en dat is zwart in de hoofdrol in de natuur. Plaats je foto op social media en gebruik twee hashtags: #zwartindenatuur #basbuitensport.

Winnaar kiest zelf een prijs
Op 1 december verloot ik een mooie prijs onder alle inzendingen. En omdat je (net als op Black Friday) geen dingen moet bemachtigen die je niet nodigt hebt mag je de prijs zelf kiezen: een mooie thermosbeker van Rubytec (twv 26,95), een heerlijk paar wollen sokken van Woolpower (twv 21,-) of een robuuste drinkfles van Klean Kanteen (twv 24,-).

Tof als je meedoet!

Zwart in de Natuur Dagen
De winnaar mag zelf een mooie prijs uitkiezen.

Plaats een reactie