Workshop houten lepel snijden

Een stuk hout, een bijltje en een paar houtsnijmesjes, meer heb je niet nodig om eigenhandig een prachtige houten lepel te maken. Lijkt jou dat leuk om te doen? Meld je dan aan voor de workshop Houten Lepel Snijden op zaterdag 10 oktober!

Onder begeleiding van Sander Eggen, zelf een meester in het snijden van lepels, ga je aan de slag om een stuk hout om te toveren tot een mooie lepel. Als jij liever een spatel of een kuksa (mok) maakt ben je daar natuurlijk helemaal vrij in!

Op zaterdag 10 oktober ben je tussen 11.00 uur en 16.00 uur van harte welkom in het Renkumse bos (Landgoed Quadenoord) bij een knus kampvuur. Prijs is 50 euro per persoon. Koffie/thee en een lunch zijn inbegrepen inclusief het gebruik van alle materialen en natuurlijk een mooi stuk vers hout.

Initiatiefnemers van deze workshop zijn Sander Eggen en Ilonne Bongers (eigenaar outdoorwinkel Bas Buitensport). Het maken van houten lepels is niet helemaal ongevaarlijk, we werken immers met scherpe voorwerpen. Als je voorzichtig werkt kan er niet zoveel gebeuren, maar meedoen is wel op eigen risico. En let op: het maken van houten lepels is erg verslavend! Het kan zomaar je nieuwste hobby worden :-).

Reserveer nu je ticket en een plekje rondom het kampvuur via de webshop van Bas Buitensport.

 

Plaats een reactie