Think Outside The Tent Event 2020

Een kort avontuurlijk verblijf in de natuur, oftewel een microadventure, zorgt ervoor dat je er even helemaal uit bent. Lijkt jou dit leuk om ook een keer te beleven? Geef je dan op voor het ‘’Think Outside The Tent Event’’ van Bas Buitensport in het weekend van 26/27 september!

De naam zegt het al: tijdens dit evenement slapen we zonder tent in de natuur. Je maakt gebruik van een tarp, bivakzak of hangmat. Tijdens dit microadventure staat genieten van de natuur, elkaars gezelschap en het beleven van avontuur centraal. Deelname bedraagt 35,- per persoon.

We verzamelen zaterdag 26 september om 16.00 uur bij Bas Buitensport (Wageningen). Daar kies jij twee droogmaaltijden uit, 1 voor het avondeten en 1 voor het ontbijt. We stoppen alles wat we nodig hebben in onze rugzakken en vertrekken wandelend richting het bos. Na ongeveer 10 km (2,5 uur wandelen) komen we aan op de locatie (Landgoed Quadenoord).

We richten ons kamp in, eten onze droogmaaltijd, genieten van de natuur, een kampvuur en natuurlijk elkaars gezelschap. Na een mooie nacht in de natuur word je wakker met de geur van verse koffie en eten we een droogmaaltijd als ontbijt. We ruimen ons kamp weer op en vertrekken al wandelend via een andere route (circa 10 km) richting Wageningen.

Een ding is zeker: je bent na dit microadventure gegarandeerd even helemaal uit je normale ritme en dat kan juist heel verfrissend zijn!

Kosten 35,- per persoon (inclusief overnachting Quadenoord, avondeten/ontbijt, koffie en thee).

Bas Buitensport zorgt voor een brander, thermosbeker en een extra lange spork. Een bord heb je niet nodig want we eten rechtstreeks uit de droogmaaltijdzakjes. Lekker makkelijk 🙂

Zelf meenemen: rugzak, 1 liter water, slaapzak, matje, tandenborstel, warme kleding, zitmatje/stoeltje, onderkomen voor de nacht (tarp/hangmat of tarp/bivakzak).

Onderkomen voor de nacht is eventueel te huur: tarp/hangmat (20,-) of tarp/bivakzak (20,-)

Zorg dat je een rugzak meeneemt waar nog wat ruimte is voor een thermosbeker, spork, twee zakjes droogmaaltijd en wat gezamenlijke spullen zoals wc papier en blokjes hout voor het kampvuur.

Hartstikke leuk als je meegaat! Bestel hier je ticket.

3 gedachten over “Think Outside The Tent Event 2020”

  1. Leuk weekendje op pad met gelijk gestemde wandelaars vanuit alle richtingen, de nachtelijk regen is n zegen. Mooie kampeerplek en met genoeg spullen op pad. Eten en verse koffie en leuk gezelschap, wat heeft n mens nog meer nodig?
    Een leuk event, aan teraden voor iedereen die even wat anders wil proberen en mogelijk er aan verslaafd kan raken

    Beantwoorden
  2. Leuk weekendje op pad met gelijk gestemde wandelaars vanuit alle richtingen, de nachtelijk regen is n zegen. Mooie kampeerplek en met genoeg spullen op pad. Eten en verse koffie en leuk gezelschap, wat heeft n mens nog meer nodig?
    Een leuk event, aan teraden voor iedereen die even wat anders wil proberen en mogelijk er aan verslaafd kan raken

    Beantwoorden

Plaats een reactie