Wandelgids Pad van de Vrijheid

Leuk nieuws! De wandelgids over het Pad van de Vrijheid verschijnt vrijdag 25 juni en kun je nu alvast bestellen in onze webshop.

In deze wandelgids vind je de beschrijving van het Pad van de Vrijheid, een wandelroute die start op een steenworp afstand van Bas Buitensport.

De route is door Stichting Pad van de Vrijheid ontworpen om de Tweede Wereldoorlog te herdenken en de herwonnen vrijheid te ervaren en te waarderen. Het 155 kilometer lange Pad van de Vrijheid start bij Hotel de Wereld in Wageningen en volgt een route langs 18 dorpen en steden om vervolgens weer te eindigen bij Hotel de Wereld. Wandelaars kunnen het Pad van de Vrijheid op eigen gelegenheid wandelen. De route is in 13 etappes verdeeld en staat beschreven in de wandelgids waarin ook een schat aan achtergrondinformatie over de Tweede Wereldoorlog is opgenomen. Tevens zijn mooie, inspirerende teksten en gedichten rondom het thema vrijheid opgenomen die de wandelaar stof tot nadenken kunnen geven. Meer informatie over het Pad van de Vrijheid vind je op de website padvandevrijheid.nl

 

Plaats een reactie