Inspiratie voor avontuur webinar

Geniet jij ook zo van het delen van outdooravonturen? Gezellig rondom een kampvuur en leren van elkaars grootste successen en diepste dalen op outdoorgebied? Dan heb ik iets leuks voor je! Schrijf je in voor het webinar ‘’Inspiratie voor avontuur’’ op woensdag 27 mei.

Tijdens dit webinar vraagt Ilonne Bongers (outdoorwinkel Bas Buitensport) drie outdoor experts het (thermo)hemd van het lijf over hun avonturen. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Alle experts hebben een eigen vakgebied; het beleven van avontuur is hun gemeenschappelijke deler.

Henk-Jan Geel (Arctic Adventure) is poolreiziger en expeditieleider een neemt regelmatig groepen mee naar ijskoude gebieden om hen een unieke expeditie ervaring te laten beleven. Koud worden is geen optie. Zijn verhalen en inspiratie is hartverwarmend.

Wanda Catsman (Wanda Wandelt/ de Wandeltrainer) begeleidt én inspireert wandelend Nederland om met veel vertrouwen en de juiste kennis op pad te gaan. Wanda wandelt alle seizoenen rond en geeft veel inspiratie om juist ook in je eentje op pad te gaan.

Daan Remijnse (Abel Reizen) organiseert voor outdoorliefhebbers in de zomer (e-bike) fietsreizen naar Scandinavië en Groot Brittannië. In de winter vakanties naar Lapland. Tijdens al zijn reizen staat natuurbeleving met stip op nummer 1.

Gaan de avonturen altijd volgens plan en verloopt alles goed? Nee natuurlijk niet! Maar dat maakt de avonturen juist compleet en de ervaring des te groter. Tijdens het webinar laten we de sterke verhalen achterwege, en zijn de experts eerlijk over avontuur en hun ervaringen. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de onderwerpen kleding, navigeren en omgaan met tegenslag.

Meld je via deze link gratis aan voor dit webinar en beleef een stukje avontuur vanuit jouw eigen huis! Het webinar start woensdag 27 mei om 20.00 uur en kun je online bekijken via je telefoon, tablet of computer. Ik zie je graag online!

Plaats een reactie