#jouwactievenatuur

De #outdoorwageningen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Vanaf de start ergens in 2016 tot nu zijn er op Instagram maar liefst ruim 2200 berichten geplaatst. Allemaal met de prachtige natuur rondom Wageningen als inspiratiebron. Dat is fantastisch! Ik ben heel erg trots op het boekje dat in mei 2018 is verschenen waarin de mooiste foto’s in #outdoorwageningen zijn opgenomen. Dagelijks geniet ik van de prachtige uploads op Instagram die voor mij heel inspirerend zijn om ook zelf de gefotografeerde pareltjes te gaan waarnemen.

Buiten de grenzen van Wageningen
Maar eerlijk is eerlijk, soms kom ik ook weleens buiten de grenzen van #outdoorwageningen om van de mooie natuur te genieten…… Ik vind het leuk om die momenten in beeld vast te leggen. Voor mijzelf zijn deze beelden een mooie herinnering maar ik gebruik ze ook graag om anderen te inspireren. Daarom wil ik heel graag een nieuwe hashtag introduceren: #jouwactievenatuur.

Elkaar inspireren
#Jouwactievenatuur draait om, de naam zegt het al, een actieve beleving in de natuur. Die beleving is niet plaatsgebonden. Het doel van de hashtag is elkaar te inspireren om vooral lekker actief van de natuur te genieten. Dat kan een modderige mountainbike tocht elders in het land zijn, een stoere zeiltocht op het IJsselmeer, een huttentocht in de sneeuw of bijvoorbeeld een unieke noorderlicht ervaring in Lapland. Uiteraard sluiten we de actieve natuurbeleving in Wageningen niet uit 🙂

Breng #jouwactievenatuur in beeld
Ik ben heel erg benieuwd naar jouw vertaling in beeld van de hashtag #jouwactievenatuur. Ik heb een mooi inspirerend plan met deze hashtag die ik tot uitvoering kan brengen als de hashtag tot leven komt en ingeburgerd is in de buitensportwereld. Doe je mee? Breng #jouwactievenatuur in beeld!

Plaats een reactie