Nieuw wandel evenement

Wageningse Wandeling

Evenementen organiseren voor Bas Buitensport vind ik één van de leukste dingen om te doen. Ik kan er veel creativiteit in kwijt en het is een mooie manier om mijn passie voor de buitensport te delen.

Dit is niet altijd zo geweest. Er waren tijden dat ik evenementen organiseren als zeer stressvol ervoer. ‘Komt er wel iemand? ‘Wat als niemand het leuk vindt?’ Dit soort vragen belemmerde mij enorm. Gelukkig heeft een retail workshop van het bedrijf Kooplust mij over bepaalde drempels heen geholpen. Ik heb leren inzien dat evenementen juist dé manier zijn om je bedrijf te onderscheiden en dat je niet gelijk een nieuwe wandel4daagse hoeft neer te zetten. Klein beginnen en ieder jaar een beetje uitbreiden heeft voor mij goed uitgepakt.

Mijn ervaring is inmiddels dat als je mensen met dezelfde passie samenbrengt dat je dan sowieso een geslaagd evenement hebt. Ik hou van kleine groepen waarbij er ruimte is voor persoonlijk contact. Dat past bij mijn bedrijf en is ook goed te behappen qua organisatie. Het feit dat ik zelf ook veel plezier beleef aan deze verschillende evenementen is een mooie bonus.

Een evenement wat nog op mijn wensenlijstje staat is iets met wandelen. Ik heb nooit eerder een wandelevenement georganiseerd omdat ik geen ster ben in het uitzoeken van routes. Ik vind wandelen heerlijk om te doen maar kaartlezen en navigeren zijn eigenschappen waar ik van nature geen talent voor heb.

Wat was ik dan ook blij verrast toen ik een tijdje terug een mailtje kreeg van Wageninger/wandelaar/schrijver Wim Huijser. Hij vroeg of ik iets zag in zijn idee ”de Wageningse Wandeling”. In deze samenwerking zou Wim de route uitstippelen met mooie onbekende stukjes Wagenings landschap. Je zult begrijpen dat ik gelijk enthousiast was! Een mooi nieuw wandelevenement was geboren.

De Wageningse Wandeling is een wandelactiviteit dat meerdere keren per jaar georganiseerd gaat worden. Steeds met een ander thema. De eerste editie vindt plaats op zondag 31 maart en staat in het teken van het nieuwste boek van Wim Huijser ”de Kracht van wandelen”.

Ik hoop dat de wandelingen mij nieuwe stukjes van Wageningen laat zien en dat ik inspirerende wandelliefhebbers ontmoet die net als ik graag rondom Wageningen aan de wandel gaan. In mijn hoofd is de creativiteit al aan het borrelen voor nieuwe thema’s van de Wageningse Wandeling want dat dit een concept is met veel mogelijkheden staat als een paal boven water!

Lees hier meer informatie over dit evenement. Wandel je mee op zondag 31 maart?

Plaats een reactie