Informatieavond bergwandelen

Heb jij de ambitie om te beginnen met bergwandelen? Of wandel je graag in de bergen en ben je benieuwd naar de ervaringen van een (andere) ervaren wandelaar? Dan is de informatieavond ‘’Bergwandelen’’ zeker wat voor jou!

Op woensdagavond 23 januari geeft Wageninger en ervaren bergwandelaar Eric Meijer zijn beste tips. Hij daagt zichzelf elk jaar uit de hoogste berg van steeds een ander land te beklimmen. Aan de hand van zijn vele bergwandelingen verteld Eric over de meest belangrijke aspecten van het wandelen in de bergen.

Hoe ga je goed voorbereid op reis? Wat neem je mee en wat kan je beter thuislaten? Eric deelt zijn beste tips over aspecten als drinkwater, navigeren, materiaal, kleding en looptechniek. Tevens is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen.

De avond gaat specifiek over het wandelen in de bergen en slechts kort over alpine beklimmingen met pickel en stijgijzers, al heeft Eric daar wel ervaring mee.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze informatieavond. In verband met de beschikbare ruimte graag even laten weten als je denkt te komen. Stuur een berichtje naar info@basbuitensport.nl of zet jezelf op de gastenlijst van dit Facebookevent van Bas Buitensport.

Datum: woensdag avond 23 januari
Tijdstip: Inloop 19.30 uur (met koffie/thee/sap), start informatieavond 19.45 uur tot ongeveer 21.00 uur
Locatie: Bas Buitensport, Bevrijdingsstraat 11 Wageningen

 

Plaats een reactie