Boekje #outdoorwageningen goed ontvangen

Het boekje #outdoorwageningen waar ik eerder een blogpost over schreef is officieel gelanceerd en inmiddels op veel verschillende plekken in Wageningen te koop (oa boekhandel Kniphorst, Bruna, ’t Herenzaakje, Columbus en Bas Buitensport).

In de Gelderlander verscheen een mooi artikel waarbij de bedoeling van het boekje treffend omschreven is: ”Ik hoop dat mensen erdoor geïnspireerd worden om hier naar buiten te gaan. Als ze ook foto’s op Instagram plaatsen met #outdoorwageningen is dat heel erg leuk, maar het gaat me er vooral om dat mensen genieten van de natuur.”

Het boekje kost 12,50 en is met heel veel liefde en passie gemaakt door Uitgeverij Blauwdruk. Ik ben heel erg trots dat het idee dat zo’n 2,5 jaar geleden ontstond tot zoiets tastbaars is verwerkt. Kom het boekje bekijken in de winkel of bekijk hieronder de preview van een aantal pagina’s.