Boek #outdoorwageningen

Een tijdje terug schreef ik deze blogpost over een uniek project wat zich achter de schermen bij Bas Buitensport afspeelt: het maken van een boek met de titel #outdoorwageningen.

Het ontwerp en de inhoud is inmiddels bijna klaar. Wat wordt het mooi! Vele instagrammers hebben hun medewerking gegeven. Uitgeverij Blauwdruk heeft prachtig werk verricht. Zoals zij zelf op hun website schrijven:

Wageningen is gezegend met een prachtige omgeving. Waar vind je een rivierenlandschap, een heuvelgebied en een vallei zo dicht bij elkaar? Ilonne Bongers en websitebouwer Wim de Vos kwamen op het idee om een adres te maken voor alle Instagrammers die door het buitengebied struinen en dit vastleggen op hun camera. Via #outdoorwageningen zijn de foto’s zichtbaar op de site van Bas Buitensport. En nu ook in een door Blauwdruk uitgegeven leuk klein vierkant boekje. De foto’s worden ingeleid door Ilonne Bongers en Arnold van Vliet en gaan vergezeld van korte teksten en columns van de Instagrammers over hun passie voor het fotograferen.

Het boekje is tweetalig en geeft een prachtig kijkje in de unieke natuur van Wageningen.
Het boekje telt 192 pagina’s en kost 12,50. Leverbaar vanaf eind mei.”

Daar heb ik zelf niet veel meer aan toe te voegen! Behalve dan misschien nog de onthulling van de cover foto 🙂