En de winnaar is……!

Half juli lanceerde ik een winactie met een prachtige Sea to Summit hangmatset als prijs. Meedoen ging als volgt: ”gebruik je creativiteit en schiet een mooi plaatje van een plek in Wageningen waar jij deze hangmat zou ophangen. ”Plaats deze foto op jouw openbare Instagram account en gebruik de #outdoorwageningen en #hangingwithBas.”

De inzendingen waren divers en heel verschillend qua uitvoering. Het blijkt lastig om slechts 1 winnaar uit te kiezen….. Daarom heb ik besloten naast de hangmatset nog twee ”creativiteitsprijzen” uit te reiken in de vorm van een Bas Buitensport cadeaubon van 25 euro.

 

De hangmatset is voor Inge. Zij maakte deze mooie foto in één van mijn favoriete plekjes in Wageningen; het Arboretum. Hier zie ik mezelf wel hangen in een mooie hangmat!

 

 

 

 

 

De eerste creativiteitsprijs (Bas Buitensport cadeaubon van 25 euro) is voor de originele kijk op de wereld van AR Neuteboom. Zij maakte een foto vanuit kabouter perspectief. Met als onderschrift: ”Ik wilde dat ik een kabouter was, dan hing ik mijn hangmat aan fluitekruid langs de dijk :-)”.

 

 

 

 

Gerco Oxener en zijn zoon bewerkte een Instagram foto tot een kort animatiefilmpje en die inzending wil ik ook graag belonen met een cadeaubon. De bomen op de foto in combinatie met de hangmat en het vliegende papieren vogeltje vind ik leuk bedacht.

 

 

 

 

Ik wil iedereen bedanken voor het meedoen! Ontzettend leuk om te zien dat jullie mee hebben geholpen om #outdoorwageningen in de picture te zetten. Ook na deze winactie blijft de Wageningse natuur prachtig en ik zie graag nog meer mooie plaatjes met #outdoorwageningen voorbij komen!