Win een Sea to Summit hangmat!

Sea to Summit is één van mijn favoriete buitensportmerken. Zij maken lichtgewicht, handige reisartikelen die supersterk zijn en heel erg doordacht. Mijn nieuwste aanwinst, waar ik zelf erg tevreden over ben, is de ultralight hammock inclusief bugnet en boomvriendelijke ophangset. Deze hangmatset heb ik zelf gebruikt tijdens mijn laatste microadventure. De foto’s, filmpjes en blogpost waarin ik deze hangmat benoem, is bij Sea to Summit niet onopgemerkt gebleven. Sterker nog zij willen mijn foto gebruiken voor hun promotiemateriaal. In ruil daarvoor kreeg ik een hangmatset cadeau. Al snel besloot ik dit hanggenot te willen delen met de klanten van Bas Buitensport. En zie hier: een #hangingwithBas winactie is een feit!

HOE
Wil jij kans maken op deze comfortabele hangmatset? Laat mij dan zien wat in Wageningen jouw favoriete hangplek wordt! Gebruik je creativiteit en schiet een mooi plaatje. Upload de foto in jouw openbare Instagramaccount en gebruik daarbij de #outdoorwageningen en #hangingwithBas. Eind augustus maak ik de winnaar bekend via de website van Bas Buitensport.

WAAROM INSTAGRAM
Deze actie heeft mede als doel om via Instagram de #outdoorwageningen te promoten. Lees hier meer over deze speciale #hashtag en de bedoeling ervan. Zonder openbaar Instagram account is het helaas niet mogelijk om mee te doen aan deze winactie.

Bekijk hieronder het Engelstalige promo filmpje dat ik op verzoek van Sea to Summit maakte over deze hangmat set.