Instagram foto’s in #outdoorwageningen

Op de website van Bas Buitensport wordt sinds 2016 een Instagram slider vertoont. Elke foto die in een openbaar Instagram account wordt geupload en de hashtag #outdoorwageningen meekrijgt, zal in deze slider automatisch worden opgenomen. De laatste 8 foto’s zijn steeds zichtbaar.

De seizoenen en mooie natuur van Wageningen wordt op deze manier prachtig in beeld gebracht door de camera’s van vele Instagram outdoorliefhebbers in #outdoorwageningen.
Als alle seizoenen zijn geweest dan maken wij er een mooi naslagwerk van. Ben je benieuwd hoe zoiets eruit ziet? Bekijk deze publicatie van de foto’s van herfst/winter 2016/2017.

Heel veel dank aan alle instagrammers voor het maken van mooie foto’s en het gebruik van de hashtag #outdoorwageningen!

Maak je zelf mooie foto’s van het buitenleven in Wageningen en heb je een openbaar Instagram account? Als je een mooie foto van het Wageningse outdoorleven uploadt in Instagram met hashtag #outdoorwageningen, dan verschijnt deze foto automatisch ook op de website van Bas Buitensport. De mooiste foto’s zullen worden opgenomen in het naslagwerk dat wij gaan maken.

Doe je mee? Samen brengen we de seizoenen en de mooie natuur van Wageningen in beeld!