25 jaar Bas Buitensport!

25 jaar Bas Buitensport
Bas Buitensport bestaat dit jaar 25 jaar. Een mijlpaal waar ik zelf bijzonder trots op ben. Mijn moeder opende deze winkel in 1992 en sinds 2004 werk ik met veel plezier in de winkel en aan het concept van Bas Buitensport.

Vorige week was er een klant in de winkel die zei: ”Het lijkt hier wel een snoepwinkel! Ik zie allemaal dingen waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had en nu kan ik niet meer zonder”. Dat vind ik een mooie samenvatting; een winkel vol handige spullen die multifunctioneel inzetbaar zijn.

In de 25 jaar historie is er natuurlijk van alles gebeurd in dit familie bedrijf, zowel voor als achter de schermen. Zo werd de winkel groter door een stuk van de tuin bij de winkel te betrekken en zijn de unisex kledingstukken definitief verdwenen en vervangen door leuke kleding voor mannen én vrouwen.

Achter de schermen is er ook veel veranderd. Eerst was mijn moeder het gezicht van de winkel en sinds 2004 ben ik het gedeeltelijk van haar gaan overnemen tot het moment dat zij met pensioen ging en ik in 2009 definitief dit familie bedrijf overnam. Ik vind het mooi dat ik de winkel die mijn moeder met veel plezier opende tot op de dag van vandaag met minstens zoveel plezier kan voortzetten.

Kampeerfeest
Deze mijlpaal wil ik graag vieren met een kampeerfeest! Aan het einde van de zomertijd als de klok een uurtje terug gaat, genieten we van een weekendje kamperen in de bossen op landgoed Quadenoord (Renkum).

Draag jij Bas Buitensport een warm hart toe en vind je het leuk om te kamperen? Ga dan gezellig mee! Het kampeerfeest start op zaterdagmiddag 28 oktober om 14.00 uur en eindigt zondag 29 oktober rond 14.00 uur. Inbegrepen zijn een avondmaaltijd, koffie/thee/drinken, ontbijt, lunch en een overnachting in het bos in je eigen tent (een camper/caravan mag natuurlijk ook!).

De kosten voor dit kampeerfeest bedragen 25 euro per persoon. Er zijn maximaal 30 plaatsen rondom het kampvuur beschikbaar. Zie ik je daar? Geef je op door een mailtje te sturen naar: info@basbuitensport.nl.

Wat: Kampeerfeest 25 jaar Bas Buitensport
Wanneer: zaterdag 28 /zondag 29 oktober 2017
Waar: Landgoed Quadenoord (Renkum)
Kosten: 25 euro per persoon (incl. eten en overnachting)

 

Plaats een reactie