Zero Waste Winterkamp 2017

Heb jij weleens 24 uur doorgebracht zonder afval te produceren? Wilco van Rooijen en Edwin ter Velde dagen je uit en organiseren in samenwerking met VAUDE en outdoorwinkel Bas Buitensport een uniek ‘’24 uurs Zero Waste Winterkamp’’. De basis is basic en zoals de naam al doet vermoeden: we produceren in deze 24 uur zero waste!

Met expedities, verhalen en avonturen wil beroepsavonturier Wilco van Rooijen grenzen over, dromen waarmaken en mensen inspireren. De natuur is zijn grote inspirator. Daar leerde hij zijn belangrijkste levenslessen. Edwin ter Velde is een doener, omdenker en pionier. Drie ingrediënten die nodig zijn om een expeditie tot een succes te maken!

Onder het genot van een knisperend kampvuur vertellen Edwin en Wilco alles over hun aankomende Zero Waste expeditie naar Antarctica die gaat plaatsvinden eind 2017. Plastic afval staat aan de basis van deze expeditie. Naast inspirerende verhalen kun je dit weekend ook genieten van het samen buiten zijn, het koken in de natuur en we maken natuurlijk een mooie wandeling.

Vind je kamperen in januari koud? Op Antarctica daar is het pas koud! Ongeacht de temperatuur gaat dit kampeerevent dus sowieso door. Met goede kleding en een goede kampeeruitrusting (matje/slaapzak) hoeft kamperen in de winter niet koud te zijn. Outdoorwinkel Bas Buitensport adviseert je graag over de juiste materialen en als je wilt is er een VAUDE  tent beschikbaar.

Wil jij ook genieten van dit unieke event? Geef je dan nu op! Reageer snel want vol is vol en er is maximaal plaats voor 30 personen rondom het kampvuur.

Datum: aankomst zaterdag 28 januari 13.00 uur, einde zondag 29 januari 13.00 uur
Locatie: Ruurloseweg 50, Vorden (terrein Wientjesvoort-Zuid)
Kosten: 65 euro, dit is inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie/thee/drinken, overnachting en een hoop gezelligheid!

Meer informatie en aanmelden via info@basbuitensport.nl

flyer-zerp-waste-winterkamp-2017

Plaats een reactie