Jarig!!

Jarig!! Nee, niet ik maar deze blog is 1 jaar oud. Een jaar geleden omschreef ik in mijn eerste blogpost de reden voor het starten van deze blog: ‘gewoon omdat het kan’. En zo zie ik het nog steeds. Ik schrijf blogberichten omdat ik het leuk vind en omdat het met de software van tegenwoordig zo makkelijk is dat zelf te doen. Tevens is het een manier om in contact te komen met mijn klant. Ik kan meer van mezelf en van mijn bedrijf laten zien.

Ik moet bekennen dat ik het zelf leuk vind om berichten terug te lezen. Als een dagboek geeft het weer waar ik me als ondernemer en als mens mee bezig heb gehouden het afgelopen jaar. Uiteraard is er in een jaar tijd veel meer gebeurd. Sommige dingen waren niet blogpost waardig en sommige gebeurtenissen hadden simpelweg niets met Bas Buitensport te maken.

Ik heb eigenlijk 2 regels op mijn checklist die ik altijd toepas voordat ik een post publiceer:

1) Is het positief? Kan het nog positiever? Zit er passie in?

2) Heeft mijn klant er iets aan?

Met punt 1 voorkom ik geklaag. Want laten we eerlijk zijn; ik ben ook maar een mens. Ik heb ook een chagrijnige kant. Echter ik dwing mezelf dan om juist niet te gaan schrijven maar te gaan hardlopen. Want niets zo irritant als geklaag van anderen lezen op het internet.

Punt 2 is discutabel. Want wat is ‘hebben aan’. Dat is een ruim begrip. Voor mij is het vooral een begrenzing voor mezelf om niet eindeloos over de prestaties van mijn kinderen te schrijven of uit te weiden over het prachtige muziekstuk Canto Ostinato. Mijn klanten zijn veelal buitenmensen, sportief en geïnteresseerd in fijne, goeie spullen. Althans dat denk ik…… Misschien een leuk idee om ooit een blogpost te schrijven over alles behalve buitensport want mijn klanten zijn natuurlijk ook mensen en een mens heeft doorgaans verschillende kanten.

Maar voor nu is het feest! En bij feest horen cadeautjes en traktaties. Laat onder dit bericht een reactie achter en laat mij weten wat jij de leukste blogpost vond (of via Facebook, email, Twitter……. ) Ik verloot een heerlijk paar sokken! En let op: geen geklaag, zie checklist punt 1. Commentaar geven mag weer een andere keer 🙂

1 jaar

 

3 gedachten over “Jarig!!”

Plaats een reactie