Silly Sale

Klanten die vaker winkelen bij Bas Buitensport is het wellicht al eerder opgevallen. Bij ons in de winkel geen mid season sale, vroege herfst korting of mooie summer deals. Bij Bas Buitensport geloven wij niet in korting. En om het wat persoonlijker te houden, dit is niet voor niets een persoonlijk blog; ik geloof er zelf niet in. Om de simpele reden dat ik als ondernemer niet kan leven van korting.

Maar veel belangrijker nog: ik geef mijn geld veel liever uit aan goede service dan dat ik het weggeef als korting. Met goede service kan je een goede klantrelatie opbouwen. Service lijkt een makkie maar niets is minder waar. Goeie service kost geld. Het opsturen van artikelen, het retour nemen van spullen zonder dat ik het terug krijg van mijn leveranciers etc.

Waar ik echter wel in geloof is een opruiming zoals een opruiming bedoeld is. Om OP TE RUIMEN dus. Ik ben een groot voorstander van het Belgische systeem van de ‘Solden’. Bij onze zuiderburen zijn er slechts twee uitverkoop periodes in het jaar: de wintersolden en de zomersolden. Beide periodes duren slechts 1 maand (januari en juli). Er gelden strikte regels en de prijzen tussendoor zomaar verlagen mag simpelweg niet. Dit schept duidelijkheid naar de klant en voorkomt dat er onrust ontstaat in de markt van winkels die elkaar beconcurreren met prijzen.

Goed voorbeeld doet goed volgen en daarom is het bij Bas Buitensport de hele maand januari Silly Sale!! Ik noem het Silly Sale omdat het een beetje ‘silly’ voelt om al die mooie spullen met zoveel korting de deur uit te doen. Maar tegelijkertijd heb ik zin in lege schappen en ruimte voor mooie nieuwe artikelen die vanaf februari de winkel binnen stromen.

Dus laten we nu lekker silly doen en opruimen! Wat is er zoals te vinden in onze Silly Sale? Winterjassen, dames winterlaarzen, thermo ondergoed, Icebreaker kleding, rugzakjes etc.
Kom ons helpen in de maand januari. In ruil geven wij korting zoals korting bedoeld is: om op te ruimen! En wie weet loop je een mooi koopje tegen het lijf.

silly sale

1 gedachte over “Silly Sale”

Plaats een reactie