Frisse blik

Deze week kwam ik er achter dat het al bijna 10 jaar geleden is dat ik een carrière switch maakte en fulltime voor Bas Buitensport aan de slag ging. Het bedrijf was destijds van mijn moeder en ik werkte eerst bij haar in loondienst. 5 jaar later nam ik het stokje definitief van haar over. De naam Bas hield stand en met veel enthousiasme ben ik verder gaan bouwen aan het concept ‘Bas Buitensport’.

”Ik wens je veel personeel” is een Joods gezegde wat betekent dat je met veel personeel ook veel gedoe in huis haalt.  In mijn geval gaat dat gelukkig niet op want ik ben juist erg blij met de mensen in mijn team. Mijn personeel zorgt ervoor dat ik mijn werk goed kan combineren met het moederschap thuis. Ook kan ik naar zakelijke afspraken buitenshuis. Maar bovenal hebben ze een heerlijke frisse blik.

Ik werk veelal samen met studenten van Wageningen UR. Zij hebben affiniteit met buitensport, zijn flexibel inzetbaar en niet te beroerd om hun mening te laten horen. Kijk, dat is fijn want zo kom je als bedrijf verder. Als je zoals ik, 10 jaar in een bedrijf werkt doe je soms dingen ”omdat je ze altijd zo doet”. Een nieuwe frisse blik in mijn bedrijf vind ik prettig om scherp te blijven. Soms komen ze met een nieuw buitensport merk, met reviews van producten of weten ze alles van WordPress en HTML. Elke medewerker heeft zo zijn kwaliteiten en samen zorgen zij ervoor dat Bas Buitensport steeds een stukje beter wordt.

Natuurlijk is het ook een hele verantwoordelijkheid. De salarissen moeten worden betaald en wat als er iemand ziek wordt? Voor dat laatste is er gelukkig een verzekering. Het gedeelte waar je je niet voor kunt verzekeren is vertrouwen en dat is wel heel erg belangrijk. Ik moet op mijn personeel kunnen vertrouwen. Dat lijkt mij overigens wel een gat in de markt. Een vertrouwensverzekering die uitkeert elke keer als je vertrouwen beschaamd is. Gelukkig heb ik hem wat betreft personeel nog nooit nodig gehad. Mijn personeel is de frisse blik van Bas Buitensport. Dus bij deze: bedankt team!  Op naar 2014.

personeel

 

 

 

 

Plaats een reactie