Een blog!

Al een tijdje speelt de gedachte van het beheren van een blog door mijn hoofd. Het is 2013 en internet speelt een steeds belangrijkere rol in mijn dagelijks leven als ondernemer. Ik ervaar het zelf als positief; een mooi medium waar je veel mee kan. Uiteraard is het internet soms bedreigend omdat klanten gemakkelijk bij één van mijn concullega’s ook dat ene mooie vest kunnen bestellen. ”You win some you lose some” is mijn motto. En niet geschoten is altijd mis dus vanaf vandaag online; Bas Buitensport Blog. Gewoon omdat het kan 🙂

Comments

comments

Getagd met
2 reacties op “Een blog!
  1. Maurice schreef:

    Top idee om een blog te maken, weer onderscheidend van de massa. Helemaal leuk en ik ga je blogs natuurlijk lezen. Superfeet is superfijn om te lezen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*