Servicepunt Lesovik hangmatten

Leuk nieuws! Bas Buitensport is vanaf heden een servicepunt voor de Lesovik hangmatten van BackpackingLight.nl. Dat betekent dat hun mooie collectie hangmatten niet alleen op afspraak bij BackpackingLight.nl zijn te bekijken maar ook in onze winkel in Wageningen!

Ben je op zoek naar een mooie hangmatset? Kom dan zeker even de Lesovik collectie bekijken bij ons in de winkel. Liever eerst uitproberen? Bij Bas Buitensport kun je een Lesovik set huren. Zo kun je eerst zelf een nachtje proefliggen voordat je een beslissing neemt.

Mike, de eigenaar van BakpackingLight.nl is fervent hangmatkampeerder en weet als geen ander hoe je super comfortabel op pad kunt gaan met je hangmat. Ben jij benieuwd of hangmat kamperen iets voor je is? Op woensdagavond 9 november geeft Mike een boeiende lezing bij Bas Buitensport over zijn hangmat ervaring en deelt hij zijn beste tips. Meer info over deze lezing en hoe je je kunt aanmelden lees je hier.