Tweedehands Buitenkans aanbod

Leuk nieuws! Vanaf nu kun je bij Bas Buitensport tweedehands buitensport artikelen inleveren voor verkoop. In onze gezellige buitensportwinkel hebben we een speciale hoek ingericht waar Tweedehands Buitenkans items te koop worden aangeboden. Liefhebbers kunnen tijdens openingstijden snuffelen tussen het wisselende tweedehands aanbod.

Voor het inleveren van items zijn er een paar eenvoudige spelregels:

-Een artikel is niet kapot of versleten, oftewel; kan nog prima een ronde mee.
-Het artikel is redelijk courant en van een kwalitatief goed outdoormerk.
-Inleveren kan tijdens de openingstijden van Bas Buitensport.
-Je bepaalt zelf de verkoopprijs van het artikel. Wij geven graag advies.
-Loop af en toe binnen bij Bas Buitensport om te checken of jouw artikel verkocht is. Of bel (0317-426511), mail of app.
-Is jouw artikel verkocht? Uitbetaling kan plaatsvinden in contant geld (55% van de verkoopprijs) of in een Bas Buitensport kadobon (75% van de verkoopprijs). Omdat verkoop via een winkel plaatsvindt gaat er ook 21% naar de BTW.
-Is jouw artikel na geruime tijd niet verkocht? Dan vragen wij je vriendelijk het item weer op te halen.
-Als de Tweedehands Buitenkans hoek te vol is zullen we een tijdelijke inname stop hanteren. Wil je zeker weten dat er plek is voor jouw tweedehands items? Neem contact op met Bas Buitensport via info@basbuitensport.nl , 0317-426511 of loop even binnen.