Fotochallenge #natuurlijkevrijheid

Ondanks dat het door alle huidige maatregelen misschien niet zo voelt hebben we in Nederland een ongekende vrijheid. We leven in een land zonder oorlog en kunnen ons vrij bewegen. Daarnaast hebben we de luxe van vrije tijd waarbij we onder andere kunnen genieten van de natuur.

Met Bevrijdingsdag in het vooruitzicht wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met een nieuwe fotochallenge met als thema #natuurlijkevrijheid. Het thema kun je op verschillende manieren invullen. Waar ervaar jij ultieme vrijheid in de natuur? Of waar zie je dat de natuur letterlijk de vrijheid neemt (en krijgt) om te groeien?

Maak een mooie foto waarbij het thema zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Plaats de foto op jouw favoriete social media kanaal en gebruik de hashtag #natuurlijkevrijheid. Door het gebruiken van deze hashtag kan ik de foto terug vinden en doe je mee met de loting. Je mag zoveel foto’s plaatsen als je wilt, echter je doet een keer mee voor de loting. Iedereen die het leuk vindt kan ook van de foto’s meegenieten door op deze hashtag te zoeken, zo inspireren we elkaar!

Meedoen kan tot en met 5 mei, daarna maak ik de winnaar bekend die een van deze mooie prijzen mag uitkiezen: een Petzl hoofdlampje (twv 29,95), een fijne merinowollen Buff (twv 24,95) of een mooie thermosbeker van Klean Kanteen (twv 33,-).

Ik ben heel erg benieuwd naar alle mooie inspirerende #natuurlijkevrijheid foto’s!