Webinar Expeditielessen uit Arctisch gebied

De lezing wordt gegeven aan een lege zaal, je kunt er online wél bij zijn.

Expeditie leider en Internationaal Polar Guide Henk-Jan Geel van Arctic Adventure weet als geen ander hoe je met uitdagende situaties om kunt gaan. Voor hem is er dan ook geen corona ‘crisis’ maar alleen een corona ‘situatie’. Heeft hij dan nergens last van? Natuurlijk wel! Ook in zijn branche, reisorganisatie, zijn het pittige tijden nu reizen beperkt is. Ook hij houdt afstand en live contacten zijn gedecimeerd.

Door zijn jarenlange ervaring als expeditieleider heeft Henk-Jan de ‘expeditiemethode’ ontwikkeld. Een manier om het leven als een expeditie te bekijken en met uiteenlopende situaties om te gaan.

Henk-Jan heeft dit vertaald naar een lezing. Met deze lezing trekt hij lege zalen…

Dinsdagavond 8 december om 19.30 uur geeft Henk-Jan een presentatie voor een lege zaal bij Bas Buitensport. Deze lezing wordt online uitgezonden als webinar. En jij kunt er bij zijn!

Henk-Jan neemt je mee op zijn expeditie naar Groenland in 2019. Hij deelt zijn beste tips over winterkamperen en omgaan met omstandigheden. Ook vertelt hij over de nodige uitdagingen die voorbij kwamen tijdens deze expeditie en hoe ieder zich staande hield. Zijn expeditiemethode is wat hem vooruit hielp. Zowel voor, tijdens als na expedities. Deze kennis gebruikt hij ook nu tijdens deze corona situatie.

Het belooft een boeiende avond te worden waarbij je wordt meegenomen op een bijzonder avontuur. De webinar is gratis online bij te wonen, opgeven kan via deze link.