Tweedehands Buitenkans Weken

Update 15 december 2020!

Helaas zijn de Tweedehands Buitenkans Weken opgeschort. Met een lockdown is het niet mogelijk om een goed tweedehands assortiment te verzamelen. Houd onze website en online kanalen in de gaten want er komt zeker een nieuwe datum!

Tweedehands Buitenkans Weken
Van 19 tot en met 30 januari 2021 vinden bij Bas Buitensport de Tweedehands Buitenkans Weken plaats. Tijdens de Tweedehands Buitenkans Weken kun je in de winkel van Bas Buitensport gedurende de normale openingstijden snuffelen tussen het aanbod tweedehands outdoorartikelen. De kans is groot dat jij een mooi item vindt dat met gemak nog een nieuwe ronde mee kan!

Tweedehands en samples
Dit evenement is de vervanging van de succesvolle Secondhand Sunday en zal in plaats van één zondag maar liefst twee weken duren. Naast mooie tweedehands items zullen er ook sample collecties en b-keuze artikelen te vinden zijn van verschillende outdoormerken.

Inleveren
Heb jij mooie outdoor artikelen die nog prima een tweede ronde meekunnen? Vanaf 12 januari kun je tijdens de openingstijden van Bas Buitensport deze items inleveren. Wij gaan ons uiterste best doen om een nieuwe eigenaar te vinden!

Voorwaarden inleveren
– Je kunt de tweedehands artikelen vanaf 12 januari bij ons in de winkel inleveren.
– De tweedehands artikelen zijn nog in goede staat, compleet en schoon.
– Je bepaalt zelf de verkoopprijs van het artikel. Wij geven graag advies.
– Is jouw artikel verkocht? Uitbetaling kan plaatsvinden in contant geld (75% van de verkoopprijs) of in een Bas Buitensport kadobon (90% van de verkoopprijs).
– Wil je een tent verkopen? Zorg dan voor een mooie foto van de opgezette tent omdat bij ons in de winkel geen plek is om de tent opgezet te laten zien.
– Is jouw artikel niet verkocht dan krijg je hiervan ook bericht. Je kunt het artikel weer ophalen t/m 13 feb 2021. Na deze datum worden de niet verkochte spullen naar de kringloop gebracht.