Webinar over wandelkleding

Wanda Catsman heeft als wandeltrainer (en wandelliefhebber) heel veel kilometers wandelervaring.

Nu evenementen met live ontmoetingen niet wenselijk zijn om te organiseren is er gelukkig de online wereld met alle ongekende mogelijkheden. Ik vind zelf webinars een hele leuke manier om met andere gelijkgestemden in contact te komen en geïnspireerd te raken. Hartstikke tof dat Wanda Catsman van De Wandeltrainer mij heeft uitgenodigd als gast in haar webinar op zondag 22 november 20.00 uur!

Samen gaan we in gesprek over wandelkleding. Wat is fijne wandelkleding en waar moet je op letten bij de aanschaf? Hoe maak je onderscheid tussen alle merken? Welke materialen zijn fijn? En welk item mag echt niet missen in de uitrusting van een wandelliefhebber? Het webinar is gratis te volgen, inschrijven kan via deze link. Leuk als je erbij bent!