Secondhand Sunday 2020

Secondhand SundayLeuk nieuws! Er staat dit jaar wederom een Secondhand Sunday in de planning en wel op zondag 15 maart.

Tijdens de Secondhand Sunday kun je jouw nog bruikbare buitensportspullen bij Bas Buitensport in de winkel laten verkopen. Het mogen alle artikelen zijn die met kamperen, wandelen en vakantie te maken hebben zoals tenten, stoeltjes, rugzakken, branders, reisgidsen en taalboekjes, maar ook kleding, schoenen en sandalen.

Geïnteresseerden kunnen op zondag 15 maart tussen 13.00 en 16.00 uur komen snuffelen tussen het tweedehands aanbod. Kom gezellig langs, wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers!

Voorwaarden
– Je kan de tweedehands artikelen van 3 t/m 13 maart bij ons in de winkel inleveren.
– De tweedehands artikelen zijn nog in goede staat, compleet en schoon.
– Je bepaalt zelf de verkoopprijs van het artikel. Wij geven graag advies.
– Is jouw artikel verkocht? Uitbetaling kan plaatsvinden in contant geld (75% van de verkoopprijs) of in een Bas Buitensport kadobon (90% van de verkoopprijs).
– Wil je een tent verkopen? Zorg dan voor een mooie foto van de opgezette tent omdat bij ons in de winkel geen plek is om de tent opgezet te laten zien.
– Is jouw artikel niet verkocht dan krijg je hiervan ook bericht. Je kan het artikel weer ophalen t/m 31 maart 2020. Na deze datum worden de niet verkochte spullen naar de kringloop gebracht.