Winterkamperen Bas Buitensport/ De Buitenkok


Vind jij het leuk om met outdoor liefhebbers op pad te gaan? Lijkt het jou geweldig om op houtvuur een heerlijke maaltijd te bereiden? Geef je dan op voor het winterkamp dat wordt georganiseerd door Bas Buitensport in samenwerking met De Buitenkok!

Weekend 8/9 februari 2020
Het winterkamp vindt plaats in het weekend van 8/9 februari 2020 in Renkum (Gelderland). Tijdens dit gezellige evenement ontmoeten we elkaar rondom het kampvuur en als je wilt kan je meedoen met de workshop houten lepel snijden. We koken samen met de heren van De Buitenkok op houtvuur en de prachtige omgeving nodigt uit tot het maken van een heerlijke boswandeling.

Kamperen
Om comfortabel de nacht door te brengen neem je je eigen onderkomen mee. Dit kan een tent zijn maar een hangmat of slapen op een matje onder een tarp mag natuurlijk ook.

Comfortzone
Het winterkamperen vindt plaats rondom een grote Ger met houtkachel. Mocht je midden in de nacht de grenzen van jouw comfortzone gevonden hebben dan kan je je hier altijd in terugtrekken.

Natuurkampeerterrein Quadenoord
We starten zaterdagmiddag 8 februari om 13.00 uur en zorgen ervoor dat het kamp zondag rond 14.00 uur weer opgeruimd is. Locatie is natuurkampeerterrein Quadenoord in Renkum. De omstandigheden aldaar zijn basic; geen douche en elektra, wel een toilet. Gezien de winterse omstandigheden zal er vermoedelijk geen stromend water zijn. Wel zorgen wij voor voldoende jerrycans met drinkwater.

Kosten
De kosten voor dit gezellige evenement bedragen 65 euro per persoon. Inbegrepen zijn de workshop houten lepel snijden, een heerlijke avondmaaltijd die zichzelf overtreft, koffie/thee/drinken (fris/bier/wijn), lekker stevig ontbijt, een overnachting in het bos en heel veel hout om het kampvuur brandende te houden.

Weer of geen weer
Weer of geen weer, dit evenement gaat sowieso door. Bij regen of sneeuwbuien gebruiken we de grote Ger als onderkomen. Oké, als het code rood is verlaten we het bos uiteraard zo snel mogelijk…..

Reserveer jouw plekje rondom het kampvuur!
Heb jij ook zin om te kamperen in de winter met een gezellige groep outdoor liefhebbers? Begrijp je dat meedoen op eigen risico is? Aarzel niet en geef je snel op! Het weekend wordt sowieso een feest en het zou super zijn als jij er ook bij bent. Het aantal plaatsen rondom het kampvuur is beperkt. Koop hier jouw ticket voor dit unieke evenement.
Voor vragen kan je contact opnemen met Bas Buitensport via info@basbuitensport.nl of 0317-426511