Vierde editie Wageningse Wandeling

Wageningse WandelingVierde editie Wageningse Wandeling

Wandelen rondom Wageningen. Nieuwe paden ontdekken, andere wandelaars ontmoeten en lekker buiten zijn, dát is de Wageningse Wandeling. Na het succes van de eerste drie edities begint de Wageningse Wandeling inmiddels een begrip te worden onder wandelliefhebbers.

Startpunt Nol in ’t Bosch
Op zondagmiddag 26 januari 2020 is de vierde editie van de Wageningse Wandeling en de eerste van het nieuwe jaar! De wandeling start om 13.00 uur bij Nol in ’t Bosch (Hartenseweg 60 Wageningen). De lengte van de wandeling is ongeveer 13 kilometer (ruim 2,5 uur wandelen) en zal eindigen bij het startpunt. De route wordt ontworpen door Wim Huijser en is nog een verrassing maar zal sowieso over de prachtige Wageningse Eng leiden.

Weer of geen weer
Deelnemen aan de Wageningse Wandeling is helemaal gratis. Meedoen is geheel op eigen risico en goede wandelschoenen met profiel worden aangeraden. Weer of geen weer, deze wandeltocht gaat sowieso door en aansluiten mag altijd!