Herfst editie Wageningse Wandeling

Wageningse WandelingWandelen rondom Wageningen. Nieuwe paden ontdekken, andere wandelaars ontmoeten en lekker buiten zijn, dát is de Wageningse Wandeling. Na het succes van de eerste twee edities begint de Wageningse Wandeling inmiddels een begrip te worden onder wandel liefhebbers.

Startpunt Hotel de Wageningse berg
Midden in de herfst, wanneer de bossen op hun mooist zijn, vindt op zondagmiddag 3 november de derde editie van de Wageningse Wandeling plaats. De wandeling start om 13.00 uur bij Hotel de Wageningsche Berg (Generaal Foulkesweg 96, Wageningen). De lengte van de wandeling is ongeveer 13 kilometer en zal eindigen bij het startpunt. De route is nog een verrassing maar zal uiteraard voornamelijk door mooie stukken bos gaan.

Weer of geen weer
De Wageningse Wandeling is een initiatief van schrijver-publicist Wim Huijser en Ilonne Bongers (Bas Buitensport). Het is geen excursie, maar een terugkerend wandelevenement dat meerdere malen per jaar wordt georganiseerd.

Deelnemen aan de Wageningse Wandeling is helemaal gratis. Meedoen is geheel op eigen risico en goede wandelschoenen worden aangeraden. Weer of geen weer, deze wandeltocht gaat sowieso door. Aanmelden via info@basbuitensport.nl wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht. Aansluiten mag altijd.