Lezing Groenland & Winter Expedities

Henk-Jan Geel houdt als geen ander van kou. Met zijn bedrijf Arctic Adventure organiseert hij zowel kleine als grote expedities naar koude tot zeer koude gebieden. Recent heeft hij een succesvolle expeditie over Groenland begeleid.

Op donderdagavond 12 september geeft Henk-Jan een inspirerende lezing bij Bas Buitensport en vertelt hij over deze bijzondere expeditie naar Groenland. Tevens komen praktische aspecten aan bod zoals ‘hoe wapen je jezelf tegen de kou?’, ‘wat eet je om genoeg energie te hebben?’ en ‘hoe vertoef je met veel plezier buiten bij temperaturen ver onder het vriespunt?’

Henk-Jan is een gepassioneerde buitensporter en kan ontzettend mooi vertellen. Wees welkom op deze gezellige avond vol ijskoude avonturen!

De inloop start 19.15 uur en de lezing start 19.30 uur. Locatie: Bevrijdingsstraat 11 Wageningen. De avond is gratis toegankelijk maar aanmelden is wel noodzakelijk. Reserveer jouw stoel via arcticadventure.nl/aanmelden-voor-presentatie of loop even binnen bij Bas Buitensport in Wageningen.