De eerste SplashMaps kaarten van Nederland!

Sinds ik de topografische kaarten van SplashMaps in Nederland heb geïntroduceerd krijg ik steeds vaker mooie verhalen over vroeger te horen. Sommige klanten herinneren zich namelijk dat men vroeger sjaals droeg met een kaart erop gedrukt. Ook in het leger waren kaarten op textiel gebruikelijk. Hartstikke handig natuurlijk!

Het Engelse bedrijf SplashMaps heeft dit principe in een nieuw jasje gestoken. Zij maken kaarten van ieder gewenst gebied. De kaarten worden op textiel gedrukt en zijn onverwoestbaar (en gemakkelijk te wassen). Omdat Nederland nog helemaal niet op deze manier in beeld is gebracht heb ik een gebied uitgekozen.

De eerste SpalshMaps van Nederland zijn nu een feit! Het gebied laat de Veluwe zien. De eerste levering kaarten is al bijna uitverkocht. Ik vind het principe zo leuk dat ik mij af vraag welk gebied van Nederland nog meer interessant is om op textiel in beeld te brengen. Heb jij een suggestie of een wens? Laat het weten via info@basbuitensport.nl