Geslaagde tweede editie Wageningse Wandeling

De tweede editie van de Wageningse Wandeling was erg geslaagd. Wandelen, ontmoeten, genieten; dat waren de drie belangrijkste elementen. Wim Huijser had een mooie route van zo’n 12 km door het binnenveld gemaakt. Tijdens de langste dag van het jaar (21 juni) genoot een groep van ongeveer 60 wandelaars gezamenlijk van deze route. In onderstaande video van 2 minuten zie je een verslag van het evenement.

De volgende editie van de Wageningse Wandeling zal plaatsvinden in de herfst van 2019. Wil jij op de hoogte worden gehouden van de volgende editie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Bas Buitensport. Deze nieuwsbrief wordt een paar keer per jaar gestuurd dus je hebt geen last van onnodige spam. Wees welkom en sluit gezellig aan bij de Wageningse Wandeling!