Deel jouw mooiste vakantieverhaal

Achter de schermen ben ik met een team van professionals bezig met een heel mooi project: het maken van een outdoortijdschrift. Super tof! De eerste editie zal in september o.a. bij Bas Buitensport in de winkel liggen. Het is bedoeld ter inspiratie voor nog meer outdoorplezier en wordt gemaakt door buitensporters voor buitensporters. En jij kan meedoen! Heb jij een inspirerend outdoor vakantieverhaal dat de moeite waard is om te delen? Stuur dit verhaal dan op naar info@basbuitensport.nl. Het mooiste verhaal wordt geplaatst in het magazine en daarmee verdien je ook nog eens een Bas Buitensport cadeaubon ter waarde van 100 euro. Er zijn wel een paar kleine lettertjes voor deelname:

– Je hebt deze outdoor vakantie zelf beleefd en het verhaal komt van jou.
– Het betreft een (najaars)vakantie in Europa.
– Je hebt een aantal relevante mooie bijpassende foto’s in hoge resolutie.
– Het artikel zal na eindredactie geplaatst worden in het magazine.
– Uiteraard verdien jij alle credits en komt er een naamsvermelding bij het artikel.
– Het artikel bevat tussen de 2000-2500 woorden.