Tweede editie Wageningse Wandeling

Na het succes van de eerste editie van de Wageningse Wandeling, waarbij zo’n honderd wandelaars genoten van het Wageningse landschap, vindt op vrijdag 21 juni een tweede editie plaats. De datum is niet per toeval gekozen: deze langste dag van het jaar is bij uitstek geschikt voor een avondeditie van de Wageningse Wandeling. De wandeling start om 19.30 uur bij café Onder de Linden (Haagsteeg 16, Wageningen).

Wandel jij graag? Heb jij veel paden belopen en doe je dit meestal buiten Wageningen? Doe mee met de Wageningse Wandeling op vrijdagavond 21 juni! Een tocht van ca. 12 km rondom Wageningen. Je ontdekt nieuwe paden, ontmoet nieuwe mensen én je bent lekker buiten, dat is de Wageningse Wandeling.

De Wageningse Wandeling is een initiatief van Wim Huijser (o.a. schrijver van boeken over wandelen) en Ilonne Bongers (Bas Buitensport). Het is een terugkerend evenement dat meerdere malen per jaar georganiseerd wordt.

Deelnemen aan de Wageningse Wandeling is helemaal gratis. Meedoen met deze gezellige wandeltocht is geheel op eigen risico. Goed schoeisel is aan te raden. Weer of geen weer, deze wandeltocht gaat sowieso door. Aanmelden via info@basbuitensport.nl wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht. Aansluiten mag altijd.

Graag tot ziens bij de Wageningse Wandeling!

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 19.30 uur
Locatie: café Onder de Linden, Haagsteeg 16, Wageningen

Wageningse Wandeling