Winterkamperen met Bas Buitensport

WinterkamperenVind jij het leuk om met outdoor liefhebbers op pad te gaan? Ben je benieuwd naar de grenzen van je comfortzone? Geef je dan op voor Winterkamperen met Bas Buitensport!

Weekend 9/10 februari 2019
Het winterkamperen vindt plaats in het weekend van 9/10 februari 2019 in Renkum (Gelderland). Tijdens dit gezellige evenement ontmoeten we elkaar rondom het kampvuur en als je wilt kan je meedoen met de workshop houten lepel snijden. We koken samen op houtvuur en de prachtige omgeving nodigt uit tot het maken van een heerlijke boswandeling.

Kamperen
Om comfortabel de nacht door te brengen neem je je eigen onderkomen mee. Dit kan een tent zijn maar een hangmat of slapen op een matje onder een tarp mag natuurlijk ook.

Comfortzone
Het winterkamperen vindt plaats rondom een grote Ger met houtkachel. Mocht je midden in de nacht de grenzen van jouw comfortzone gevonden hebben dan kan je je hier altijd in terugtrekken.

Natuurkampeerterrein Quadenoord
We starten zaterdagmiddag 9 februari om 13.00 uur en zorgen ervoor dat het kamp zondag rond 14.00 uur weer opgeruimd is. Locatie is natuurkampeerterrein Quadenoord in Renkum. De omstandigheden aldaar zijn basic; geen douche en elektra, wel een toilet. Gezien de winterse omstandigheden zal er vermoedelijk geen stromend water zijn. Wel zorgt Bas Buitensport voor voldoende jerrycans met drinkwater.

Kosten
De kosten voor dit gezellige evenement bedragen 55 euro per persoon. Inbegrepen zijn een avondmaaltijd, koffie/thee/drinken (fris/bier/wijn), ontbijt, voldoende tussendoortjes, een overnachting in het bos en heel veel hout om het kampvuur brandende te houden.

Weer of geen weer
Weer of geen weer, dit evenement gaat sowieso door. Bij regen of sneeuwbuien gebruiken we de grote Ger als onderkomen. Oké, als het code rood is verlaten we het bos uiteraard zo snel mogelijk…..

Geef je snel op!
Heb jij ook zin om te kamperen in de winter met een gezellige groep outdoor liefhebbers? Aarzel niet en geef je snel op!  Het weekend wordt sowieso een feest en het zou super zijn als jij er ook bij bent. Het aantal plaatsen rondom het kampvuur is beperkt. Opgeven kan via email naar info@basbuitensport.nl