Niet goed geld terug garantie

Icebreaker behoort al meer dan 10 jaar tot de vaste collectie van Bas Buitensport. En terecht: deze kleding van merino wol is heerlijk om te dragen. Het houdt je met dit koude weer lekker warm én het is goed ademend. Daarnaast neemt het geen vervelende geurtjes aan en kun je een shirt rustig 2 weken dragen. Dat is handig als je op reis bent maar ook voor dagelijks woon-werk verkeer is het prettig als je fris aankomt.

Hier kan een eindeloze lijst met voordelen benoemt worden maar eigenlijk moet je het gewoon zelf een keer proberen en ervaren hoe prettig merino wol draagt. Twijfel je of het wat voor je is? Bij Bas Buitensport krijg je de hele maand december een ‘niet goed geld terug’-garantie voor je eerste Icebreaker baselayer. Een paar kleine lettertjes:

-Deze ‘niet goed geld terug’-garantie geldt voor alle baselayers shirts (lange mouw/korte mouw), hemdjes en leggings die in de maand november en december 2018 bij Bas Buitensport zijn/worden aangeschaft.

-Vind je het product niet prettig dragen dan krijg je bij ons in de winkel de gehele maand december het aankoopbedrag terug. Na 31 december 2018 vervalt deze mogelijkheid.

-Ben je wel tevreden na aankoop van je eerste Icebreaker baselayer? Kom nog eens langs en laat het ons weten!